Жител на Пазарджик остана много неприятно изненадан от отношение в заведение. Посещаването на тоалетна по нужда е нещо съвсем нормално. Понякога, когато сме извън комфорта на дома, се налага използването на обществено място.

Такава е и споделената във Facebook история, но в нея има и нещо нередно. На посетител в малко заведение, тип барака в близост до лечебно заведение, му е бил отказан достъпа до нужник. Обяснението било, че WC-то е само за персонала. Клиентът твърди, че дори е бил попитан по каква нужда иска да ползва тоалетната.

Ето и цялата история:

„Изключително невъзпитано и непристойно поведение от господина зад бара! Не допуска клиенти на заведението до тоалетната, като обяснява, че е само за персонала. След отправена забележка, че това е питейно заведение и е длъжен да ми предостави възможност да ползвам тоалетната, дори само след поръчано едно кафе, той ми задава въпрос по каква нужда ще ползвам тоалетната му?! Как е възможно в центъра на града през 2023г. да има заведение на отходна яма, за която господина е платил 4 хил. лв., да бъде почистена. И това вероятно е вината на клиента? От съответните органи на РЗИ Пазарджик е редно, или да напишат на табела как и по каква нужда да се ползва тоалетната в заведението, или да направят предписание за ремонт, или каквото е необходимо. Все пак това е заведение пред едно от големите болнични заведения в град Пазарджик.“