Шофьор от Сливен изненада с бележка. Ако обикновено сме свикнали да срещаме послания, свързани с претенция за дадено паркомясто, то това, е към тези, които ги отправят.

„Не пипай колата, че счупеното боли,“ гласи текстът.

"Паркирайте пред вашия блок": Бележка раздава ред из Пловдив СНИМКА

„За следващия, който реши, че паркомястото пред блока му е наследствено и тръгне да обръща чистачки и т.н,“ пояни Мирослав Славчев.

Темата отдавана предизвиква дискусии в мрежата. Едни настояват, че живущите в дадена сграда, е редно да паркират отпред, а тези от съседни, да не им заемат местата. Макар това да има логика, на практика няма правило, което да забранява обратното. Особено, както в повечето казуси, става дума за общински земи, които не са частна собственост.

Неочаквана история: Шофьор намери бележка, а после някой почука по колата му

„Те повечето си мислят, че имат нотариален акт на паркоместата пред блоковете,“ коменира мъж.

„Не знам за какъв трябва да се мислиш, та да сложиш подобна простотия.“

„А олигофрена дето е решил, че на 10 декара простанство зад блока съм спрял точно на "неговото" завещано от прадядо му място, за какъв се помисли, че ми и обръща чистачките?? Ако искаш заповядай довечера, ако пак се случи да видиш за какъв се помислих.“

"Сега на вие, после на ти" - пловдивчанка получи странна бележка

„На мен ми вдигат чистачките вече от две години. Нямам против щото така не се събират листа и боклук. Даже почнах сам да си ги вдигам, че да не си правят труд да ги пипат. Човешката злоба обаче няма граници и като няма какво да вдигне гадината мръсна, решил да ми обръща антената сега. Радиото ми, ако почне да не хваща добре ще ме ядоса тоя и не знам, накъде ще отиде цялата тая работа.“