Дупките по пътищата са до болка позната тема за всички шофьори. Това неминуемо променя и начина ни на движение по пътищата.

Масово автомобили пукат, изкривяват джанти и катастрофират заради пробойните в асфалта. За мотористите обаче, това е не по-малко опасно. Возилата на две гуми много по-трудно биха се справили с удържането на возилото си след попадане в дупка.

Очевидец сигнализира в социалната мрежа за подобна случка. Действието се развива край Плевен, на изходът на Долни Дъбник към Искър. На публикувано видео се вижда как мотористи изпреварват между двете ленти за движение. Вторият мотор, попадайки в дупка, разпилява част от прикачения си багаж. За щастие не се стига до инцидент и няма пострадали хора.

„Не ми се мисли ако имаше мадама отзад. А, ако дупката не беше толкова нетипично "малка"?

Г-да управляващи, крадете по-малко и закърпете тези пътища, избиваме се всеки ден, не само поради превишена скорост и неправилни изпреварвания! Заради тези кратери се движим по средата на платното, правим резки маневри и резултатът - държавата с най-много жертви на пътя“, това написа Светлин Стоянов.

Ето и видеото: