Гледка в най-големия пловдивски квартал възмути пловдивчанка. Жената показва куп със смет, който е изникнал край казани в "Кючук Париж".
 
Илияна Д. твърди, че положението "от ден на ден става все по- зле", като допълва, че при вятър боклуците се разпиляват около близките блокове.
 
"Положението на Събота пазара от ден на ден става все по- зле! Казаните се събират всеки ден, но от пазара не спират да трупат извън тях какво ли не. При вятър пред блок ... положението е като на сметище", твърди Илияна Д.
 
Ситуацията възмущава пловдивчани, които отбелязват, че неприятният проблем трябва да се реши. Хората смятат, че проблемът може да се предотврати с повече контейнери и по-добра организация.
 
Други граждани не намират проблем - те отчитат, че се извършва търговска дейност и е нормално да се отделя повече смет. Вижте мнението на пловдивчани:
 
"Явно трябва специален режим около такива места - да се извозва поне два пъти на ден и по-обемисти контейнери. Просто да се прецени и измисли метод , който работи", смята Георги И.
 
"Свинщина, всеки ден я виждам! Явно са нужни още контейнери. Сега е студено, но през лятото тази смрад ще бъде нетърпима, пише" Спасимира Б.
 
"Ще трябва да се събира всеки ден боклука!Липса на организация!, смята Ели К.
 
"Хората в района не са длъжни да заобикалят тези купчини всекидневно", пише Борис И.