Припят - изоставенията град край печално известната АЕЦ "Чернобил", опустял за един ден след зловещата авария. Днес в него цари единстено забрава и разруха, но пътничка, избрала да пътува с влак в България, си припомни именнно за него. Причината? Състоянието на композицията, с която се извършвал превозът на пътниците.
 
Тя твърди, че не е претенциозна, но определя видяното като "декор от филм на ужасите". "Хора, това сериозно ли е действащ влак?! Прилича на изоставен в Припят... Не съм претенциозна, ежедневно пътувам с влакове, но това е като декор на някой филм на ужасите. КПВ 40202 от Велико Търново за Горна Оряховица", пише  Поли Илиева. Мнението си тя споделя в социалната мрежа Facebook, а реакциите не закъсняват.
 
Някои подхождат с дежурното чувство за хумор, отбелязвайки това, че биха се повозили, за да вдигнат адреналина си. Но други споделят възмущението на дамата.
Вижте някои от коментарите на хората:
 
"Таз чамуга ще надживее всичко останало.А относно интериора е виновен Бай Ганьо. Реве за права, ама следват и задължения", отбелязва Христофор К.
 
"Нищо му няма, след това душ и дезинфекция и сте готови", пише Димитър Драгинов.
 
"В Припят няма да ида, но с удоволствие бих се качил на този влак, за да пресъздам усещането!", пише Янко Х.
 
 "За нашите стандарти си е добре!", отбелязва Радо Г.
 
"Много си претенциозна ми се струва", коментира мъж.