Пловдивчанка сподели за грозен случай, в който е замесен и шофьор от публичния транспорт в града под тепетата.

"Буквално се изгаври с дете." С тези думи Пени Киркова алармира във Facebook за неприятната ситуация, на която станала неволен свидетел. Тя разказва как ученик не успял да се качи в спрелия автобус, за което вини поведението на водача. Всичко се разиграло рано сутринта в петъчния ден на спирката на "Съединение".

"При спирането на автобуса ученикът, на видима възраст седми-осми клас, се насочи към задна врата. Шофьорът обаче отвори предната врата. Докато момчето си даде сметка, че трябва да се качи от първата врата ( буквално секунди), шофьорът рязко даде газ! Затвори вратата буквално "под носа" на детето", твърди Киркова. "Затвори вратата буквално "под носа" на детето!", допълва тя.

Жената е възмутена от станалото. Тя определя видяното не само като неприемливо, но и като абсурд.

Вижте цялата ѝ публикация:

"Искам да изразя възмущението си от шофьор на автобус 21, който буквално се изгаври с дете на спирката на пл. "Съединение" сутринта, около седем без пет!  При спирането на автобуса ученикът, на видима възраст седми-осми, клас се насочи към задна врата. Шофьорът обаче отвори предната врата. Докато момчето си даде сметка, че трябва да се качи от първата врата ( буквално секунди), шофьорът рязко даде газ! Затвори вратата буквално "под носа" на детето!  Подобно поведение е не просто неприемливо, а абсурдно!"