Продължава работата за осигуряване на пострадалото семейство от село Козарско. За инцидента ви разказахме миналата седмица. Майка и син са обитавали къщата им, когато възниква пожар. Огнената стихия прави домът негоден за живеене, като общината в лицето на кмета на населеното място, оказва пълно съдействие на изстрадалите хора.

Събират се средства на закупуването на фургон, който да бъде обзаведен. Банковата сметка е към Общинска банка, като всеки, който желае може да се свърже и с кметът Георги Горанов. Междувременно става ясно, че в хранителен магазин в град Кричим, вече има поставена кутия за събиране на дарения.

Пожар изпепели къщата на майка и син в Пазарджишко. Нека им помогнем!

Здравейте група! Бих искал да изкажа благодарности на Собствениците на супермаркет -"ГАСТРОНОМ", за това че се свързаха с мен още на следващия ден след злощастния инцидент в с. Козарско, при който след пожар едно нещастно семейство загуби своя дом и най-чистосърдечно ми предложиха да поставим кутия за дарения в техния магазин.

От днес вече има такава и всички, които имат желание да подкрепят тези клети хорица, могат да го направят с чисти мисли и сърца!,“ написа Христо Тодоров.

GlasNews.bg установи, че се разпространява информация за издадена банкова сметка на името на Милка Рангелова към УниКредит Булбанк. Отправихме запитване към господин Горанов, който категорично заяви, че откритата сметка, в помощ на потърпевшите от пожара, е към Общинска банка. Това поставя под съмнение истинността на публикуваните във Facebook група данни.

Апелираме, който желае да помогне на семейството, да потърси първо за съдействие кмета на село Козарско. Телефони: (03554)23-53, 0894426472.

Скрийншот от публикация на неистинските данни на сметка: