Жител на София сигнализира за премахване на спортни съоръжения от двор на училище. Мъжът сподели, че уредите са били премахнати с цел безопасност. Той изрази мнение, че по този начин подрастващите са лишени от място за спорт, в замяна на повече време пред мобилните устройства. Мястото е 125 СУ "Боян Пенев".

„Миналата седмица беше пълно с деца и детски смях. Днес е пустош. Това е цената на "безопасността". Вместо да учим децата на спорт, насила ги натикваме вкъщи пред компютъра и телефона. Идиотщина сътворена от ИДИОТИ! Става въпрос за изрязаните спортни уреди в двора на 125-то у-ще,“ написа Иван Иванов

„Лелеее, колко безопасно изглежда!,“ иронично написа мъж.

„Следващия въпрос е - как ще правим безопасни кофички,набирания и обичайните други занимания? Отговора е лесен - никак. Също като проблема с дърветата: Има дървета има проблем. Изсечени дървена - няма проблеми. Чиста работа,“ коментира друг.

„Някоя поредна дебилна овца пак се е зазяпала в телефона и уредите са виновни, че също толкова дебилното и отроче, без никакви вероятно навици, се е ударило,“ коментират още.