Поставиха "частна скоба" на лек автомобил, паркиран в столичния квартал "Борово".

На предното стъкло на колата, чиято марка е "Мерцедес", са поставени и две бележки. Първата гласи: "Така не се паркира!", като текстът е придружен от телефонен номер, а на втората бележка пише следното: "Частна скоба! Зад*ик".

Случаят привлече внимание, след като Емануил Радославов публикува снимки на автомобила с "частната скоба" във Фейсбук. Под публикацията на мъжа веднага заваляха коментари и различни реакции. Един от потребителите, Данаил Тенев, отбелязва, че макар колата да е паркирана неправилно, изглежда, че човекът, поставил скобата, има излишно време и пари. "Да се моли собственикът да е някоя шматка, че бая парички може да изкара от чуждата глупост", написа той.

От друга страна, Ивина Минкова пояснява, че случаят не е толкова сериозен, колкото изглежда на пръв поглед, и става въпрос за приятелска шега. "Дишайте спокойно, просто приятелска шега. Намерена е счупена скоба, след което сложена от приятели". Тази версия, че поставянето на "частна скоба" е шега между приятели, успокоява част от коментиращите, но авторът на снимките отговаря със следното: "Москва не вярва на сълзи".

"Изумен съм от хорската простотия", гласи друг коментар. Междувременно някои потребители изразяват недоволство и възмущение от това, че дори и в рамките на шега се създава потенциално неудобство за собственика на автомобила.

Шофьор потегли със скоба на гумата, не продължи много

Нелепо: Поставиха скоба на шофьор, той я открадна

Не можаха да сложат скоба на БМВ заради добър тунинг

Странно! Мъж прати два смс-а на "Синя зона", а му сложиха скоба

Поставиха скоба на шофьорка с ТЕЛК - не паркирала на блокирано от сняг инвалидно място