Жителка на Велико Търново се разгневи по хумористичен начин за състоянието на пътищата в града. Жената, която е майка на малко дете, е изправени пред ежедневна борба в придвижването си. Тя се налага с неистови усилия да бута количката с бебето си по неравни, изкъртени и осеяни с дупки улици. Заснела е и една вече доста добре позната на българина инженерна мисъл – дупка покрита с автомобилна гума. Така поне хората са предупредени за опасното място. Но това ли е начинът?

Жената отправи посланието си до градоначалника.

„Искрени благодарности г-н Панов, за това, че толкова години запълвате образуващите се кратери по единствената улица БЕЗ синя зона на центъра, и то с уникална инжерена умисъл.

Ще се радваме пък и да я направите платена и без това с удоволствие тикам количката на беба по нея. Хем баир, хем кърпена поне 2000816 пъти, хем няма тротоар /защото паркират и там/, дори не е проблем, че пропаднах още преди 2 години в същия този кратер с колата. Не, не е проблем!

Дори бих се радвала да се напълни с вода през лятото, ще можем да продадем по скъпо апартаментите, ако имаме частен язовир пред блока. Може да пуснем и риба за престиж.

Благодаря ви, без Вас нямаше да си върна формата след раждането, ако не трябваше неистово да се боря с бебешка количка да кача баир, без нито едни 50 см равна повърхност! Мъжът ми е удивен от фигурата ми!

От името на всички живущи там - желаем Ви всичко прекрасно на Вас и на майка Ви. По няколко пъти на ден!“