Младеж е бил посрещнат с крясъци в медицински кабинет.

Иван Георгиев разказа за грозна проява в Диагностично-консултативения център в Русе. Мъжът написа в социалната мрежа Фейсбук, че младеж е почукал учтиво на вратата на кабинета на д-р В. Даскалова, като се твърди, че докторката в този момент не е била в кабинета си - вътре били само колежката й и медицинска сестра.

След като потропал на вратата, младежът отворил и си подал главата вътре - тогава обаче е бил посрещнал с крясъци от колежката на д-р Даскалова, твърди Иван.

"Такива крясъци дори на пазара на село не очаквам да чуя, камо ли в лечебно заведение", написа мъжът.

В целия коридор се чуло следното: "Абе, къде си тръгнал да влизаш ти, бе?! Тук да не ти е хола у вас".

Хората, които в онзи момент са били в коридора на лечебното заведение, са останали потресени от отношението на колежката на д-р Даскалова, чието име не се споменава.

"Момчето, както и останалите, бяхме в потрес. Младежът чак си тръгна. Представете си докъде сме го докарали… човек да потърси помощ от личния си лекар и да го изпъдят като улично куче. Аз лично бях свидетел малко по-рано как същото момче мина през аптеката на входа и си купи маска, тъй като има кашлица и е съвестен гражданин с елементарно възпитание. За съжаление доброто възпитание в България бива посрещнато със злоба и дива селяния", написа Георгиев.

Иван зададе и няколко въпроса към потребителите във Фейсбук:

"Смятате ли, че това е правилно? Смятате ли, че колежката на Д-р Даскалова има място в лечебно заведение или което и да е място, където се работи с хора?".

"Иначе на вратата пише "Подкрепете ни сега, за да ни има и утре". С цялото ми уважение, хора като Вас и днес не искам да Ви има! (Остави, че вратата прилича на клоака и не сигнализира хигиена, присъща за лечебно заведение)", написа авторът на публикацията в секцията за коментари.