Гинка Трайкова издирва свидетели на катастрофа, при която е загинал съпругът й. Самата тя обяснява, че апелът й за помощ е свързан с опасението, че случаят може да бъде прикрит, а виновникът да остане ненаказан.

Инцидентът, за който GlasNews писа, стана близо до разклона на село Оризаре, на главния път Пещера - Пловдив. На 4 юни около 16:30 часа там се удрят мотор и трактор. Намясто загива 48-годишният Тошко Тенчев.

Тя твърди, че става въпрос за отнето предимство. Трайкова споделя, че съпругът и е отишъл на разходка. Като добавя, че той винаги е внимавал и се съмнява да е карал с висока скорост.

Трайкова споделя пред Нова телевизия, че не й е било съобщено за трагедията. Според нея не е било казано за фаталния инцидент дори на бащата на мъжа и на други близки.

"Искам да се разкрие истината" - казва тя и апелира, всеки който има информация да се свърже с нея. "Кой ще се самоубие?", пита тя, в отговор на официалната информация по случая. Припомняме, че мотористът  загина намясто, след като застигна и блъсна отзад трактор.

Моторист се блъсна в трактор до Пловдив, загина намясто