Кога джигитите ще спрат да превърщат пътищата в дрифт писти?

Марти Стоянова сподели видео, което показва как задницата на лек автомобил поднася няколко пъти на пътя Самоков-София. Въпросното поднасяне обаче не е случайно - то е предизвикано от шофьора на автомобила.

Жената, която е заснела въпросните кадри, се е прибирала от работа. В колата е возила и детенцето си.

"Сега това нормално ли е?", казва жената, след като вижда как шофьорът "фръцка" задницата на колата си.

Забележете, че пътната настилка е мокра, а при подобна пътна настилка вероятността за катастрофа нараства. Вероятността за тежки инциденти нараства и когато даден шофьор реши, че може да се изявява като дрифтаджия. Не си мислете, че имаме нещо против дрифт изпълненията - просто те трябва да се случват на подходящи за целта места.

"Да изтръпвам от ужас, че утре ще видят мен и детето в сутрешния блок как някой ни е размазал... Защо бе хора, защо? Тук ли е мястото да се правите на велики? Между колите и градския транспорт? Отбих при първа възможност, за да не ни удари… Моля само да се спре с тази лудост, бъдете отговорни", добави Марти към публикацията.

Мария Попова написа в коментарите под публикацията, че водачът на автомобила прави същите изпълнения и в града.

"Засичала съм го на долния мост. Явно вече не може да кара, ако не фръцка задницата на колата наляво надясно. Жалко, че полицията нищо не прави", написа Попова.

Авторката на публикацията призова шофьорите да бъдат отговорни на пътя.

"Тук ли е мястото за такова шофиране? Тук ли се показвате колко сте велики? Всеки ден изтръпвам от подобни неща, защото това е ежедневие…. Хора, моля Ви се, спрете това безумие! Бъдете отговорни! Не може да си позволявате такъв вид шофиране и такова поведение", написа още Марти Стоянова.

Вижте видеото:

Припомнете си, че в началото на месец май в GlasNews.bg ви показахме опасно дрифт шоу на завоите по пътя Самоков-София:

Шофьори изпаднаха в ужас! Вижте какви ги върши този джигит ВИДЕО