Неизвестен остави любопитна бележка върху предното стъкло на лек автомобил в Габрово.

Колата е била паркирана на тротоар кв. "Радичевец", става ясно от анонимна публикация в социалната мрежа Фейсбук.

На бележката пише следното:

"Тук не е паркинг! Тук спират колите само на живущите в този блок!". Отбелязва се още, че тротоарът, на който е паркирано возилото, е частна собственост.

Въпросната бележка предвидливо е поставена под една от чистачките на автомобила.

Потребители на социалната мрежа реагираха със смеещи се емотикони на публикацията. А в секцията за коментари Петя Милоева написа, че тя също е намирала подобни бележки върху автомобила си:

"Подобни бележки съм намирала няколко пъти на предното си стъкло, без да паркирам на тротоар, заливаха ми колата от съседния блок с олио и кетчуп, като претенциите бяха да спирам пред блока в който живея, не зад съседния… български провинциален манталитет, отвратителен, има хора, които не са излизали от Габрово, камо ли от България, и които разполагат с достатъчно време и омраза за подобни действия".

Вероника Канджилова допуска, че бележката е написана от тийнейджъри, които са решили да си направят шега с шофьора на автомобила.

"Кралица на тротоара"; "Тротоар - частна собственост. Защо не си го оградите?"; "Много насериозно се взеха някои хора"; "А дали когато падне сняг си чисти частната собственост?!"; "Явно във всяка махала има по един такъв шериф", гласят част от останалите коментари.

Налепиха уникална бележка по стъклата на коли в София СНИМКИ

Шофьор се развесели, след като откри бележка върху колата си СНИМКИ

Кола осъмна с вдигнати чистачки в столичен квартал, на друга поставиха бележка

"Паркирайте пред вашия блок": Бележка раздава ред из Пловдив СНИМКА