Шофьор на автобус от градския транспорт в Пловдив изхвърли пътници по средата на кръстовище. За това сигнализира жена в социалната мрежа. Тя обясни, че до случката се стигнало, след като забелязали, че са им продадени стари билети. Както всички знаем, билетът, който ни се предоставя, е и застраховката на пътниците. Жената допълва, че всички пътуващи потърсили правата си от шофьора по линия 21. В отговор хората били обиждани, а накрая свалени.

Припомняме, че преди няколко седмици друго подобна случка се разигра отново с водач по същата линия. Тогава на проверка в превозното средство се качи контрольор, който заедно с пътници са били свалени. Тогава от градската управа увериха, че ще бъдат наложени санкции на фирмата превозвач, както и на водача. Дали последното недоразумение е било дело на друг служител, все още не е ясно.

Ето какво написа Албена Ташкова, една от потърпевшите: 

„Днес (б.а. вчера)14.05 в 17.15 часа познатия на всички ни „дребният шофьор“ с автобус номер 21 ни свали посредата на пътя на кръстовището бул. „Източен“ и „Мария Луиза“, пътувайки за „Тракия“, защото си потърсихме правото, за което, продавайки ни мръсните и използвани вече билети всички ние пътниците констатирахме, че билетите ни не само са втора и трета употреба, но и от различни кочани. На всичкото отгоре ни наричаше катъри, Бай Ганьовци и още много други. Не пожела да ни върни парите, нито да продължи курса си до кв. „Тракия“, дори се нахвърли да удари пътник, който не искаше като всички ни да слезе от автобуса. Естествено не се представи, но фирмата много добре знае за скандалния шофьор, който всекидневно е с такова арогантно поведение към пътниците. Молим за съдействие от фирмата на автобус номер 21, от кмета ни Костадин Димитров и от кмета на ЖК ТРАКИЯ г-н Гатев с огромна МОЛБА от всички тракийци и пътуващи с този автобус и с този шофьор, разберете ни - НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ПОВЕЧЕ ПЪТУВАНЕТО С НЕГО!“