Радослав Вълков се подразни на шофьор, за когото твърди, че е предприел неправилно изпреварване, а след това е набивал спирачки.

Случката е заснета от видеорегистратор, поставен в автомобила на Радослав.

"Водачът на ЕВ8594АН, коригирай си начина на шофиране, да не те пишат в статистиката", написа Вълков в социалната мрежа Facebook.

Той твърди още, че шофьорът на зелена кола, която ще видите във видеото по-долу, не спазва дистанция и шофира с превишена скорост.

"Не спазваш дистанция, превишаваш скоростта, изпреварваш на забранено и се правиш на интересен с натискане на спирачки след изпреварването", добавя Радослав.

Във видеото се вижда, че шофьорът предприема изпреварване при непрекъсната линия. Кадрите потвърждават написаното от Радослав - водачът набива спирачки след изпеварването.

"Следващият път няма да качвам клипа тук, а директно на КАТ, подкрепен със свидетелски показания, че да си починеш малко от калпаво шофиране", завършва публикацията си мъжът.

Боби Папазиков написа в коментарите под поста, че кадрите, заснети от видеорегистратора, трябва да бъдат предоставени на КАТ още сега.

"Защо не го изпратиш в КАТ още сега? Това е нагло поведение на пътя и предпоставка за ПТП с жертви!", категоричен е той.

Шофьор сътвори голяма глупост в Дупница ВИДЕО