Истински ужас е преживяла съпругата на Боян Семерджиев, който се обърна за помощ в социалната мрежа Facebook. Ето какво разказва мъжът:

"Към 14:30 днес (вчера - Б.р.) ТИР навлиза в насрещната лента на излизане от Самоводене в посока Русе и изтласква автомобила на жена ми извън пътното платно. Търся свидетели на ПТП-то, евентуално рег. номер на ТИР-а."

Засега не се е появил свидетел на случката, но хората съветват мъжа веднага да постави видеорегистратор на автомобила, за да не му се налага друг път да търси в мрежата свидетели. Друг потребител пък е уверен, че тираджиите не ги ловят нито камери, нито полиция:

"Снощи ходих до Бяла, брутални тираджии и румънци - никъде не спазват ограничения, никъде, ние караме през селата с 60, те или искат път, или те изпреварват, защото ние сме уязвими, а тях не ги вълнуват ни камера, ни полиция, защото знаят, че не им правят нищо - НИЩО. Имам чуството, че имат протекция да не ги закачат."

"Най вероятно е турски тир, те така правят и не спират, евентуално по пътните камери ще го хванат, ако знаете поне цвета", съветва друг мъж под поста.

Снимката е илюстративна