Жена се върна в Пловдив и завари паркираната пред дома си кола надраскана. "Бъдете здрави! И Вашият ред ще дойде. Онзи отгоре гледа", написа жената в социалните мрежи. 

Коментиращи изразиха недоволството си с думи като "диващина", "трагедия" и "ужас". А авторката се надява в близост да има камери.

Жената сподели снимки на пострадалия ѝ автомобил. На кадрите се вижда следи от драскане по капака , предното стъкло и други части на автомобила.

"Бай Ганьо не е само произведение на Константинов. Години еволюция и накрая Кроманьонец", шегувито коментира потребител на мрежата. "Нека не обиждаме кроманьонците", му отговори друг коментиращ.

Жена сподели и своя опит със съседи. "Преди няколко дена една нагла лелка беше спряла пред гаража ми. Учтиво я помолих да си махне колата, за да си вкарам моята. Божеее, то стана голям скандал каква ли не бях наречена, даже искаше да ме снима и да вика полиция. Казах ѝ да ме снима, но пред гаража МИ и даже аз ще обясна под снимката как стоят нещата. Била съм длъжна да чакам да си свърши работата. Ами ако точно в този момент ми се наложи да отида до спешното? Отговорът беше -"Ще чакаш!"

Снимки: Ради Мандаджиева