Едно от малкото безумия в София - "островчето", което пука гуми и криви джанти.

Остров на платното за движение тормози в столицата шофьори на пътни превозни средства, за това сигнализират потребители във Фейсбук. Опасното островче се намира на улица "Резбарска" точно преди Кауфланд, идвайки от централния офис на "Еконт" и гаража на автобусите.

Трудно ще го забележите в тъмното, тъй като точно в този участък няма осветление, няма и знак, който да сигнализира. Магдалена Накова, която споделя за безумието, е прикачила и снимки. В своя публикация, тя пише, че в рамките на 10 минути е станала свидетел на няколко инцидента, причинени от островчето.

"В рамките на 10 минути се удариха два различни автомобила, а след това тир на Еконт за малко също да се удари. Резултатът е спукани гуми, криви джанти и т.н.", споделя още Магдалена.

В коментарите под публикацията на Маги, Йордан пише, че в участъка до скоро е имало знак, но към днешна дата го няма - на някой явно му е притрябвал. "По мой спомен също имаше. За жалост в момента няма, а участъка е доста тъмен вечер.", отговаря Магдалена.

Отговорни граждани вече са подали сигнал до съответните институции и чакат решение на този проблем.

Снимки: Магдалена Накова / Facebook