Шофьорка с джип е ударила друг лек автомобил в столицата. Инцидентът се е случил срещу популярно заведение за хранене. Дамата с джипа е искала да излезе от паркомясто - подала е мигач, че иска да излезе и всъщност в последствие е направила и обратен завой. Това действие тя го предприема, докато водачът на блъснатия автомобил шофирал по улица "Гео Милев".

За инцидента разказва Ралица Джонева, която е приятелка на водача с блъснатата кола.

"Управляваният джип е с марка BMW - бял цвят. Каран от жена с тъмна, къса коса и бежово палто", пише Ралица в социалната мрежа Фейсбук.

Дрогиран с джип удари служебен автомобил на психиатрична болница

Джонева споделя за инцидента с молба - ако някой е бил свидетел и знае регистрационния номер на джипа, да го сподели, тъй като шофьорът на блъсната кола не го е запомнил. 

"Въпросната дама му вдигнала скандал защо не я пуска, като е дала мигач, че иска да излезе, при положение, че всички знаем, че мигачът НЕ осигурява предимство (особено, когато излизаш от паркомясто и особено, когато все още по пътя с предимство се движат коли). Благодаря на всеки отзовал се предварително!", разказва Ралица.

"Дано някой е видял нещо, че аман от псевдо шофьори като въпросната", коментира Тодор, а Миглена отбелязва: "Нали е с джип, значи е с предимство!".

Зрелищно ВИДЕО показва как пияният шофьор блъска коли в София