Млада жена сигнализира за плашеща случка със сестра ѝ. Жената споделя, че 11-годишното дете, е нападнато от педофил във Варна. Действието е станало вчера във вход на жилищна сграда в квартал „Христо Ботев“.

По думите на Десислава, мъжът е опипвал момиченцето и после е събул панталоните си. Тя публикува и видео на мъжа във Facebook.

„Здравейте, моля ако някой е видял този мъж днес, да пише на мен или на Radka Radeva. Квартал Христо Ботев. Висок, слаб, с тъмна брада. Минава покрай детска градина “Христо Ботев” на ул. „Средна гора” и завива към ул.”Акад.М.Попов”, между 12:50 и 13:10ч. Записа е лош, но това е което имам. За информация, мъжа е педофил и е нападнал дете днес. Подаден е сигнал в полицията!," написа тя.

Някои от коментиращите я упрекнаха, дали е сигурна в твърдението си. Жената обясни, че информацията е напълно сигурна и е подала сигнал в полицията.

"Информацията, е сигурна. Детето е 11-годишната ми сестра. Случката се разиграва във входа в, който живеем. На още един запис, се вижда как се обръща и тръгва след нея,“ написа още тя.

И допълни: „Според вас, мъж който се търка и опипва 11-годишно момиче и после си събува панталоните, какъв е, цирков артист ли?“

Този мъж опита да открадне момиченце от детска градина! Познавате ли го? ВИДЕО