Столичанка сподели притеснителен случай, разиграл се посред бял ден.

Дамата твърди, че маскиран мъж в кола е проявил недопустимо и извратено поведение - при това в района на училище. Ситуацията била в столичния "Люлин", на улица "337-ма".

Шофьор, който бил с маска на лицето, пресрещнал Нели Т., която идвала от метронстанция. Той спрял машината и започнал да я притеснява.

"Свири ми, вика ме, показва гнусни неща и се опита да отвори врата и тръгне към мен", разказва Нели Т. Тя дори подозира, че е била объркана от мъжа за ученичка, защото била с качулка на главата си.

Поведението му я възмутило и тя извадила телефона си да го заснеме. Това подействало, а водачът бързо избягал.

"Когато му се развиках и посегнах да вадя телефона и снимам, той с мръсна газ отпраши по улицата в посока входа на училището", пише тя.

Жената споделя, че е разказала на кварталния за станалото, като допълва, че не е успяла да заснеме номера на возилото.

Вижте цялата ѝ публикация:

"Внимание! Да не пострада някое дете или жена!  Вчера един мръсник посред бял ден, в 15;30 часа, Citroen Xsara Picasso, дето си търси жертви, беше в района на 137-мо училище

Сама бях на път от метрото към поляната в 1-ви. Спря с кола, беше с маска от твърдите, големи на лицето вътре в колата. Свири ми, вика ме, показва гнусни неща и се опита да отвори врата и тръгне към мен.

Но явно ме обърка с ученичка, защото бях с качулка. Когато му се развиках и посегнах да вадя телефона и снимам, той с мръсна газ отпраши по улицата в посока входа на училището.

Не успях да го снимам заради тъпия талефон, само задната част в далечината и на снимката не се вижда номера. Колата май беше Citroen Picasso от старите или подобна.

Ако някой в района има камера ще се види номера и колата. Посочвам точно мястото и посоката, в която той избяга. Казала съм на кварталния вчера."