Водач сподели за неприятна случка от пътищата в София, като отправи и иронични благодарности към Столична община и пътните служби!". Причината? Пътен кратер взел за "жертва" таксито му на оживен булевард.

Ситуацията се разиграла в тъмната част на денонощието. Мъжът се движел по бул. "Пейо Яворов" от "Цариградско шосе" към телевизионната кула.

Той споделя и кадри от пътната неравност, която вини за щетите по колата си. На тях се вижда пропадането, както и изкочила част от асфалта.

"От снощи, локация -  бул. "Пейо Яворов" от "Цариградско шосе" към телевизията! Резултати: гума; джанта; стабилизираща щанга. Днес след разглобяването ще се види още какво! Благодаря на Столична община и пътните служби!",  пише Иво Митев. Той споделя, че по време на произшествието превозвал клиент, а за щастие и двамата са добре.

"Веднага се обадих на 112, дойде КАТ направи протокол и махнахме буцата асфалт и дотам! Оставяйки огромна зееща дупка със стърчащи от нея дебели и остри железа!", допълва Митев.

Столичани са категорични, че мъжът трябва да търси правата си, като споделят и своя горчив опит в подобни ситуации.

"Викате КАТ, които описват случилото се. След което с тези документи отивате при адвокат и Столична община ще си плати целия ремонт и стоене без автомобил, заради немърливостта на някой", съветва Мария М.

 "Завеждай им дело и съд до дупка", съветва Паулин Г.

"Това е от месеци така и от снега стана по зле, само плащаме данъци и винетки", допълва столичанка.