Столичанин за пореден път завари колата си разбита.

Сашо Веселинов се жалба в социалната мрежа Фейсбук, че за последните 8-10 дни за пореден път колата му е разбита. Той споделя, че преди седмица дори е бил направен опит за кражба на колата. Потърпевш обаче не е само той, други живущи в района на "Овча Купел" също споделят, че намират колите си разбити.

"Колата ми надали струва и 1 000 лв.", пише Сашо и се чуди кой е отговорен за делото. Последно Сашо е заварил автомобила си със счупен прозорец.

Мъжът призовава потърпевшите да подават жалби в районното управление и заявява, че скоро ще хване "пичовете", които си позволяват да разбиват колата му.

"Много скоро тези пичове ще разберем кои са, аз лично ще се погрижа за това!", категоричен е Веселинов. Той споделя, че дори ще снима извършителите и ще разпространи техни снимки в мрежата, за да се знае кои са.

"Ще ги снимам пичовете и ще ви ги покажа, като ги хвана, да ги знаят всички", допълва Сашо.

Георги Николов, който коментира публикацията, споделя, че столичани са системно тормозени от хора, които разбиват колите им.

"06 РПУ спи ли, нали имат нови началници. Хората са системно тормозени!? Пред нашия 608 колко коли се откраднаха, сега се краде и чупи, какво още трябва да стане, за да се обърне внимание на проблемите ни?!", пише Николов.

Живущите в "Овча Купел" обмислят да се съберат и задружно да отидат пред 06 РУ-СДВР, за да изискат от органите на реда да си свършат работата.

"Ами събираме се квартала, отиваме пред 6-то и изискваме да си свършат работата! Тва е! Не ги ли накараме като гражданско общество, ще си спинкат доволни. Иначе за саморазправата веднага ще се задействат", това написа Гери Георгиева.

"Пред нашия блок редовно дерат колите с ключ. Колата си я боядисвам за ентен път! Наистина не се търпи, но в един момент ще се разбере кои са!", коментира Сиска Стефанова.