Това, че пешеходната пътека е близо до дома ви, не значи, че може да паркирате на нея, както и да тротоара. И докато има спорове относно паркирането на тротоари, то за пешеходната пътека всичко е ясно. Може би е ясно за всички, но не и за сина на кмета на Панагюрище - Иван Белишки, който отново "стъпи накриво".

Читател на Glasnews.bg ни изпрати кадър, на който се вижда "Ягуар"-а на младия Белишки, паркиран на пешеходна пътека на ул. "Нистор Ружеков" в Панагюрище.

"Ако не е на пътеката ,колата му е на тротоара, но поради факта, че баща му е кмет на града, никой не упражнява контрол. Отделно тази кола често лети с висока скорост в града (пове 80-100км) участва в гонки и дрифти. Моля вземете мерки, понеже наглостта няма граници.Толкова ли няма място в двора и толкова ли е трудно да ползва обособените за паркиране места на 80 м. отттам (при площадката).

Същият нееднократно е забелязван да става от заведения и да кара пил."

Това е поредната изцепка на Иван. Младият мъж постоянно се е част от криминалните хроники с действията си. Само преди около две седмици той запали руското знаме публично. А според "справката" законът често важи и за него, въпреки че според някои е "помазан".

Кметският син Иван Белишки с ново "геройство" - изгори публично руското знаме в София

В началото на юли 2019-а той бе арестуван за незаконна търговия с културни ценности. В жилището му на столичната улица "Нишава" №34" бяха открити културни ценности, револвер, както и други оръжия.

Задържаха Иван Белишки, викат линейка по време на обиска!

През 2020 година Белишки се замеси в скандал за паркиране, последван от побой. Заради отправена по негов адрес забележка за неправилно паркиране Белишки изскача от колата си, почва да псува и ругае и удря с метален бокс в лицето младежа. Тогава пред GlasNews.bg синът на кмета на Панагюрище заяви, че всъщност бил нападнат.

Белишки – от беля на беля! След спор – бой. Гледните точки по бабаитския скандал в GLAS.bg

Кметският син Белишки с присъда след скандал и побой за паркомясто

Миналата година Белишки стана участник в тежка катастрофа. Той помете с джипа си няколко паркирани коли и се вряза във витрината на магазин, а след това избяга от местопроизшествието. На следващия ден той сам отиде в полицията и заяви, че не е се е укривал.

Белята на Белишки не остана скрита. Арестуваха го за мелето с джипа*