Шофьорка изживя истински кошмар на пътя в София. Докато излизала с автомобила си от паркинг, внезапно друга жена изскочила пред колата ѝ. Оказва се, не случайно!

Тя се метнала върху возилото, а в последствие опитала да измъкне чантата на потърпевшата. Жената разказва за случилото се, за да предупреди и останалите водачи. Според нея измамницата работи по изработена схема, като дори има инструменти.

Вижте целия разказ:

„Днес жената на снимката скочи (буквално) върху колата ми, докато се опитвах да тръгна от паркинг на бул. "Андрей Ляпчев" при спирката на метрото в "Младост" 3, отвори вратата ми и започна да дърпа чантата ми. Понеже реагирах светкавично, не успя да я вземе, но стана страшно агресивна и потроши колата. През това време около нас минаваха пешеходци и коли и НИТО ЕДИН от тях не реагира. Нито един...

Жената видимо е в неадекватно психическо състояние и вероятно има нужда от помощ. Внимавайте, ако минавате в района, явно е активна там,“ пише Асенка Христова.

И допълни: „Искам да покажа и "инструментите", с които работеше тази жена, защото вероятно са част от нейния метод. Първото нещо, което направи, когато скочи върху колата, беше да постави пластмасовата табела от снимката на предния прозорец, с което напълно блокира видимостта ми. Предполагам, че тази табела е взета от детски център. С бутилката пропан-бутан удряше непрекъснато по колата, след което я подхвърли вътре.“

Асенка е категорична, че ще подаде жалба.

„Тази жена определено имаше опит с полицията. Докато скачаше по капака на колата и го блъскаше яростно с някакво паве, ми каза да извикам полиция, ако искам, да видим кога и дали ще дойдат... Не знам дали това ме потресе повече или бездушието на минаващите,“ коментира още тя.

Според други столичани, въпросната жена е известна и с предишни прояви.

„Тази жена е известна тук, в квартала, с различни постъпки, все извън закона. Радвам се, че си добре. Но, истината е, че няма контрол, никакъв. И, моля, заключвай се, когато си сама в колата. Задължително!,“ съветват те.