Ще открием, че лотарията е едно специфично място, където всеки има шанс, но в много отношения може да се смята за символичен, а с оглед на инвестицията, някои почитатели биха заявили съвсем спокойно, че този формат не е особено справедлив. Основната идея на лотарията е да позволи на мнозина да имат равен шанс за успех, проблемът обаче е, че когато изчислим например шансовете ни за познаване на печелившата комбинация от най-популярната лотария, то трябва да бъдем подготвени с няколко милиона числа, които да комбинираме, за да можем да преследваме големия джакпот. Както забелязахме, създаването на конкуренти не продължава своето съществуване толкова дълго. Каква точно е алтернативата?

Един поглед към предложените Palms Bet бонуси за България ще ни предостави някои достатъчно близки до идеята игри, които спокойно ще задоволят страстта ни към лотарията и нещо повече - определено се радват на доста по-високи шансове, спрямо вече установените лотарии. Брандът започна годината обещаващо и реши да предостави на всеки свой клиент необходимите ресурси за една още по-красива и вълнуваща игра. Още в началото забелязахме присъствието на сериозна игра с джакпоти и материални награди, а в последствие стана ясно, че вече почти няма секция, в която да не се предлага джакпот. Какво трябва да знаем за толкова мистичните суми, които винаги са в основата и малко след бонусите са второто най-разглеждано в една платформа? Нека започнем с основните факти.

На първо място ще открием, че това са средства, които се отделят от всеки неуспешен залог и игра, като благодарение на това започват по-сериозните натрупвания почти веднага и сумите се променят - така се сформира самия прогресивен джакпот. Другото атрактивно предложение е статичният джакпот, който се определя от самия оператор. След като установихме основните идеи, нека се върнем на самите лотарии. Колко често сте забелязали или сте чули за човек, който е успял да спечели джакпота от родните лотарии? Най-вероятно твърде малко, защото конкуренцията е огромна, а също така не трябва да забравяме, че при наличието на близо 13 милиона комбинации и между 6-7 милиона души, всеки трябва да пусне повече от един фиш, за да има реални шансове и същият да не се повтаря спрямо останалите.

Понякога ще открием толкова дублиращи се фишове, че дори няма да го подозираме. При онлайн платформите, където ще открием бинго игри с джакпоти, спортни джакпоти, различни прогресивни джакпоти от ротативки, както и такива от живо казино, шансовете са статистически по-добри. Нека започнем от факта, че там джакпотите трябва да се спечелят, законът го изисква. При лотариите това не е задължително, особено след като държавната спонсорира спортните дисциплини, следователно няма никъде изискване, че някой трябва да спечели задължително. Ако разгледаме секцията с правила, там се посочва, че при съответната промоция има теглене на награди всеки ден и брой победители.

В някои случаи се посочват основни правила. Достатъчно е да забележим, че дори класическото бинго с малко по-модерен прочит има джакпот, а посочените правила ни позволят веднага да изчислим шансовете си. Като цяло най-важното е, че в платформата на оператора не се изискват някакви главоломни предизвикателства, всеки един истински почитател трябва да знае, че има абсолютно равни шансове спрямо всичко останали играчи.

Понеже говорим за джакпоти на случаен принцип, не се изисква дори прекомерна или неразумна игра, като всичко остава в ръцете на късмета и шанса. Колкото по-бързо осъзнаем това, толкова по-малко рискове ще имаме, за сметка на забавлението. Не на последно място ще добавим и факта, че винаги можем да открием допълнителна информация за стратегии, за самите игри и още много други. При лотариите това е малко по-ограничен ресурс, но не казваме, че там нямате шансове, все пак е важно в основата на всичко да има забавление и докато изпълнявате тази част, шансовете са на ваша страна.