Паркирането в големите градове се превръща в дълга история с неизвестни, обрати, а и доза нерви. Поредната "серия" e от Пловдив, където паркирал водач привлече вниманието на местните жители. Причината? "Различния" начин, по който шофьор с БМВ, е оставил автомобила си. Той е разположил машината до бордюра,  за разлика от местните жители, паркирали перпендикулярно.

Действието, развиващо се в "Кючук Париж", привлича вниманието на пловдивчанин, който дори призовава водача да премести колата си. Това, разбира се, става с публикация във Facebook.

"После се чудите "защо" ви вдигат чистачките и ви слагат стихчета на стъклото. На мен лично не ми пука как е спрял/а, ама като си познавам съседите, няма да седи дълго така.

Без бележка - няма тоалетна: Ситуация възмути пътуващи. Само у нас ли е така?


П.С. Братле/сестро, ако си в групата и четеш, намести я като другите, за да си спестиш един пост с "някой ..... ми е вдигнал чистачките" И най-вече да добиеш представа "защо" аджеба другите коли са подредени по този начин", пише  Йордан Ц.

Случката провокира дискусия между пловдивчани, които отбелязват, че всъщност въпросният водач е паркирал правилно.

"На снимката се вижда само един правилно паркиран автомобил(въпреки, че е БМВ). Всички останали сте свикнали така да спирате на село в нивата", пише Борислав М.

"В интерес на истината БМВ-то е спряло правилно , а всички останали трябва да бъдат глобени за спиране в тревна площ. Глобата е 50 лева", твърди Мирослав С.

"Вече си тръгна!", споделя края на историята Мария Х.

Човек се качи на покрив, изпълни странен танц ВИДЕО