Помните ли Христо от Шеф под прикритие? Момчето с нелека съдба, изоставено от родителите си, със заболяване на гръбнака, което затруднява движенията му? Момчето, което не се отказва да живее, да мечтае за свой дом, и поради това работи - упорито и всеотдайно? Съдбата отново зашлеви шамар на Христо - поредния! Преди два дни той е бил обран. Взели са му всичките спестявания за собствен дом - 4000 лева.

Ето какво написа в социалните мрежи жена, която се опитва да помогне на момчето:

"Преди два дни са разбили квартирата му и са взели всички пари, току-що взел заплата, дори не успял да си плати наема, днес намирам Христо в районното да дава показания и успяхме да разменим само няколко думи. Не го познавам лично, но ми стана мъчно за него, плаче по телефона и обяснява как са му взели всичките пари...

Успях да поразпитам, каза, че няма нужда от дрехи и обувки, но е в тежко финансово положение сега. Утре се разбрахме пак да се чуем и да поговорим повече. Доколкото разбирам, Нова телевизия съдейства да се намерят крадците. Имам позволението му да дам номера тук, всеки, който има желание да помогне - 0895011125, Христо Кирилов. Не знам дали и за квартирата няма нужда от нещо, нямах възможност да говоря дълго с него. Ако някой се обади и получи допълнителна информация, нека да пише. Благодаря на всички, които решат да подадат ръка на момчето."