На косъм от тежък инцидент край Варна. Част от камион е паднала на пътното платно, а шофьор на лек автомобил в последния момент е успял да реагира, за да не се блъсне. За случая сигнализира дъщерята на водача.

"Вчера (б.а. понеделник) в 15:30 часа, посока с. Кичево - Албена, водач на камион с необезопасен товар е предизвикал предпоставка за пътно произшествие. Карал е пред родителите ми и по време на движение "канатата" пада на платното  на метри пред колата им. След това от инерцията отскача в другото платно и е имало предпоставка за втори инцидент с отсрещно движещите се превозни средства. 

Водачът спира едва след около двеста метра. При направената забележка, че кара с повече от 90 км. в час отговорът е бил  " Толкова върви, с толкова карам!". Благодарение на дългогодишният опит на баща ми не е станало най - лошото. Водачът се е държал изключително грубо с родителите ми. Ако чете това или неговите работодатели (родителите ми са видели лого на строителна фирма, но в стреса не са успели да запомнят ) нека се свърже с мен за да се извини за преживения стрес на моите родители. В противен случай ще подам жалба до съответните институции. Има достатъчно камери на КАТ които контролират целия трафик в този часови диапазон.", пише Христина Гуридова.

Част от потребителите съветват да не се дава никакъв шанс на шофьор на текотоварния автомобил и да се подава сигнал веднага. Други го защитиха.

"И тяхната работа не е никак лесна. С часове са по пътищата и камионът се поврежда на път, а не в гараж. Бъдете малко по-снисходителни, няма нужда от толкова нерви. Важното е, че всичко е отминало без последствия.", отбелязва Биляна Б.

Впоследствие става ясно, че сигнал все пак е подаден до органите на реда.