Един ден една жена сънувала, че Господ Бог стои зад щанда на магазина.

- Господи, това ли си? - възкликнала тя от радост.

„Да, аз съм“, отговори Бог.

- Какво мога да купя от теб? - попитала жената.

„Можеш да купиш всичко от мен“, бил отговорът.

- В такъв случай, моля, дай ми здраве, щастие, любов, успех и много пари.

Бог се усмихнал благосклонно и влязъл в задната стая за поръчаните стоки. След известно време се върнал с малка хартиена кутия.

- И това е всичко? - попитала разочарованата жена.

"Да, това е всичко", отговорил Бог. - Не знаехте ли, че в моя магазин се продават само семена?

Наближи ли Коледа, като че ли всички чакаме чудо. Толкова много го чакаме, сякаш все още сме деца. Все се надяваме, че магията ще се случи за всички нас в Коледната нощ. И някак си забравяме, че всъщност всеки от нас притежава семената - на здравето, щастието, любовта и успеха. Единственото, което трябва да правим, е да ги отглеждаме с любов. Това е.

Затова на този светъл празник ние искаме да ви пожелаем да виждате и да се докосвате само до доброто в света около нас. Да търсите и да намирате доброто в хората, да давате надежда на близките си и искрено да вярвате и никога да не забравяте за простото човешко щастие. 

Искаме да оцените всичко, което имате, да се насладите на всеки момент от живота си и да помните, че вашето здраве, щастие, любов и успех зависят само от вас. Целта може да бъде постигната само като я следваме. И да благодарим на този, който ни показва пътя към нея, давайки семената на надеждата, вярата и търпението.

Защото винаги свързваме Коледа с началото на нов живот, с вярата и надеждата, хармонията и милостта. В продължение на много векове Коледа дава на хората неугасима светлина на вяра и надежда. Привлича ни към вечните ценности, които стоят в основата на християнството и подхранват православната култура. А Коледните тържества внасят хармония и взаимно уважение в живота ни.

Затова в този светъл ден ние искрено си пожелаваме любов, просперитет и семейно щастие и правим планове за бъдещето.

Пожелаваме ви да посрещнете Коледа в кръга на най-близките и най-скъпите си хора! Нека къщата ви бъде изпълнена с доброта, добро настроение и радост! Нека Рождество Христово да влезе в дома ви тихо и радостно. Нека донесе здраве, топлина, щастие и благополучие! Нека вашият дом винаги да е уютен и гостоприемен, а семействата ви да бъдат защитени от небесен ангел!

Скъпи читатели на Glas.bg, нека в живота ви се случи коледното чудо, което ще ви вдъхнови и ще ви направи щастливи!

Екипът ни ви желае здраве и радост, небесна благодат и любещо семейство, душевна  радост, прекрасно настроение и неутолима надежда.

Честито Рождество Христово!