Млада жена има нужда от нашата помощ. Цвети, която е само на 30 години и майка на петмесечни еднояйчни близнаци на име Емилия и Изабела, трябва да се бори за живота си, тъй като е диагностицирана с много агресивен рак на гърдата.

Два месеца след раждането на близначките, когато жената е очаквала да прекара най-доброто време в живота си, гледайки бебетата си, тя е съкрушена, когато научава новината, че странната бучка, която лекарите по време на бременността ѝ я уверяват, че ще се махне с кърменето, оказа се агресивен тумор.

Поради агресивността на заболяването, през последните шест месеца туморът е нараснал близо 4 пъти от първоначалния преглед през януари 2022 г. Окончателната диагноза е поставена през юли и Цвети е изпратена по спешност за лечение в клиника в Турция - болница Anadolu ~ В принадлежност към медицината на Джонс Хопкинс. Лечението обаче е твърде скъпо и не е по-силите на семейството й.

Все пак лекарите в Турция са ангажирани и положителни, че при подходящото лечение Цвети ще се възстанови напълно.

Моля тези от Вас, които могат да помогнат с дарение да го направят, а който няма възможност поне да сподели информация за кампанията. В момента борбата е надпревара и с времето, за това Ви моля за помощ!, апелира неин колега от университата.
 
Може да подкрепите кампанията през следния линк: https://www.facebook.com/donate/661958081745593/
Или да дарите директно:

BG19UNCR70001523018941 Tsveta Dimitrova Serafimova - това сметка в BGN в УниКредит
PayPal: @cvetiserafimova [email protected]