Британското издание Daily Mail публикува обширен материал за жената, която може да се похвали с най-големите устни - българката Андреа Иванова. Медията акцентира върху бъдещите планове на инфлуенсърката.

Сега Андреа се е насочила към корекция на скулите. В опит да финансира скъпия си навик. 25-годишната българка наскоро продава на търг „целувки за пари“ в Instagram, за да подобри външния си вид навреме за празничния период, посочват изданието.

"Започвайки трансформацията си през 2018 г., с надеждата да изглежда като кукла, тя също претърпява допълнителна операция, включително филър на челюстта и брадичката. Сега, в последното си начинание за нов световен рекорд, тя получава филъри за скули и се надява да спечели титлата „най-големите скули в света“., пише Daily Mail.

„Искам освен най-големите устни в света, да имам и едни от най-големите скули“, казва Андреа, която има 25 000 последователи в Instagram.

„Досега имах четири инжекции с хиалуронова киселина в скулите си, но ще се подложа на още две през седмицата.

„За лечебния процес трябва да избягвам силен натиск върху лицето до три дни след това. Целта ми е да ги моделирам и да ги увелича значително, но разбира се, все пак искам и по-големи устни. Ще продължа с още инжекции в и двете, за да ги направя още по-големи., добавя Иванова, цитирана от изданието.

Към днешна дата бившата студентка по философия е получила над 34 инжекции в устните си и продължава да има още.Тя обаче твърди, че няколко клиники „отказват“ да й дадат повече филъри за устни, тъй като са твърде големи и повече инжекции могат да причинят здравословни усложнения.

„Устните ми все още не са достатъчно големи и искам да са много по-големи от сега. Всеки месец ще добавям повече филъри, но дори не мога да преброя колко пари съм похарчила общо.“ 

"За скулите си тя е похарчила приблизително £1600 (около 3600 лева) досега и макар да е доволна от новата си визия, не всички са съгласни. Има много негативни коментари за мен навсякъде и много хора също не одобряват новата ми уголемена брадичка.

"Сега лицето ми е по-остро, но много ми харесва. Въпреки че семейството ми не одобрява новия ми външен вид, те трябва да уважат избора ми за моята промяна. Не се притеснявам от коментарите на хората, тъй като имам собствен вкус и виждания за красотата – спазвам ги стриктно. Всеки човек трябва да задоволява себе си, без да се страхува или тревожи за мнението на другите, защото смисълът на живота е да бъдеш щастлив.“, добавя още българката.

Британското издание е добавило снимки на настоящата визия на Андреа, като и преди корециите за сравнение.