Трогателен апел в мрежата разчувства стотици в социалната мрежа. Абитуриентка от Пловдив отправи молба към шофьори на тежкотоварни автомобили да направят път на баща ѝ, който е тираджия, научи GlasNews.

Причината - той да може да се прибере навреме за нейния бал.

"Здравейте аз съм Виктория,дъщеря съм на международен шофьор,след няколко дни имам бал,баща ми нямаха възможност да го приберат навреме. Утре тръгва за България. Такъв празник е един път в живота и всеки родител иска да го сподели с детето си. Моля ви, ако имате възможност да го пуснете с предимство. Ще съм Ви много благодарна за този жест, искам той да е с мен на този важен ден и всяка дъщеря иска баща ѝ да я види в балната ѝ рокля.", апелира Виктория Вълчева.

Публикация не остави безразлични шофьорите на камиони, които му пожелаха да се прибере навреме.

"Не знам дали е уместно, но : Колега , баща на момичето по опашките вържи ако имаш как 2 балона на огледалата да се сещат другите за какво иде реч. Лек път и дано стигнеш на време!", съветва Малин Динков.

"Не се притеснявай. Ще успее баща ти. Километричните колони са от BG и RO За Европа. На сам нямаше опашки вчера. Желая ти здраве", добавя Йордан Д.