Мъж попадна на част от работния процес на служители и остана възмутен. Той дори снима гледката и я сподели в мрежата. На кадъра се вижда мъж, който подрязва храсти, а наоколо стоят и наблюдават няколко други негови колеги.

Ситуацията се развива някъде в столицата. "Един подрязва храсти, 6 го гледат. Всички с ново работно облекло. Пазят си го чисто", пише Сергей Иванов.

Няма информация, от коя служба се въпросните мъже, както и какви са длъжностите, изпълнявани от тях. Дори без особен контекст ситуацията разсмива столичани, не липсват и много осъдителни коментари.

Заснеха жена с "автомат" във Варна, шегаджиите избухнаха СНИМКА

Според някои от тази кратка случка може да се направят заключения за работната етика на мъжете. Някои описват видяното като "безсмъртна традиция" от времето на България по време на социалистическия строй.

Не липсват и шеги към единствения мъж, спипан да се труди във въпросната минута. Други столичани осъждат мнението на автора на кадъра и твърдят, че ситуацията е извадена от контекста.

И докато някои граждани разсъждават за случката, други просто се опитват да намерят друго по-просто решение за (без) действието на съгражданите си. За едни става въпрос за обучение, което те наблюдават, а за трети изпълняват контролни длъжности.

Вижте част от мненията на столичани:

 "Може да им е първи ден, да крадат занаят!", предполата Мартин В.

Гражданин алармира: Изхвърлят мръсна вода от бетоновоз на поляна ВИДЕО

"На обучение по "Как се реже храст" са," добавя Васил Щ.

"Ако стоенето с ръце в джобовете беше професия, то безработицата в България щеше да е нулева", констатира Реймонд Р.

"С колко резачки бяха? Сигурно са там, за да товарят, шофират и прочие. Може да се присъединиш като снимачен екип към тях", смята Давид П.

"Безсмъртна социалистическа традиция", заключава Стефка А.