Мъж, който се разхождал в любим на мнозина парк, забелязал възмутителни, но и притеснителни гледки. Георги С. споделя, че в плевенския "Кайлъка" попаднал на тоалетна, която била бутната на земята, както и отворена шахта.

"И всичко това е в рамките на 50 метра", допълва той. Плевенчанинът споделя за видяното, използвайки социалната мрежа Facebook.

Кучешка клетка или резерват? Асеновградчанин се зачуди СНИМКИ

Георги призовава своите съграждани да бъдат внимателни по време на разходките си в парка.  Мъжът твърди, че преди е имало и инциденти в района на въпросната шахта.

"На същата тази шахта преди 2-3 години имаше жена, която лежеше на земята със сцепена глава.  Преди седмица разбрах за колоездач, който е минал през дупка и е паднал и в момента е със счупена ръка - отново в участък от парка", заявява той.

"Пазете се от кърлежи, отворени шахти и дупки, докато се разхождате или спортувате, на алеята - пътят под гъбарниците", допълва Георги.

Познавате ли този мъж? Харчи чужди пари, предназначени за операция СНИМКИ

 

Вижте цялата публикация на Георги С.:

"Неделна сутрин в парк "Кайлъка". Как и защо е паднало еко WC-то, не знам! Кой и защо е отворил шахтата и е оставил така с риск някой сериозни да пострада не знам!? И всичко това е в рамките на 50 метра.

На същата тази шахта преди 2-3 години имаше жена, която лежеше на земята със сцепена глава.  Преди седмица разбрах за колоездач, който е минал през дупка и е паднал и в момента е със счупена ръка - отново в участък от парка.

Пазете се от кърлежи, отворени шахти и дупки докато се разхождате или спортувате на алеята-пътят под гъбарниците."