Столичанин се оплака от системен тормоз в мрежата.

По балкона на семейното му жилище често се хвърлят яйца, оцет и други боклуци. Подобни прояви имало от години, като те са извършвани в тъмната част на денонощието, по различно време.

Асен Димов прикачва и видео, на което си вижда един от "подвизите" на един от хулиганите. Според мъжа автори на проявите са тийнейджъри от квартала. Ситуацията се развива в кв. "Овча купел", блок 521.

"Майка ми е онкоболна и този стрес и идва малко в повечко", пише Асен Д. Той призовава всеки, който разпознае лицето на снимката, да сигнализира. Мъжът разказва, че е опитвал да прави засади и да подава сигнали към институциите, но без резултат.

Вижте цялата му публикация:

"Здравейте, пиша с молба за съдействие.

От две години аз и майка ми се подложени на тормоз. През вечер по балкона ни се мятат яйца, оцет и всякакви помии.

Предполагам са тийнеджъри, на които явно животът им е скучен, и намират забавление в гаменстване и вършене на тъпотии. Видимо нямат особен капацитет за повече.

Моля, ако някой разпознае съществото на клипа, да сигнализира. Предполагам не сме и единствените, които са подложени на това. Искрено се надявам майката на този гамен да е в групата и да види що за чудо е отгледала, барем поне забележка му направи. Майка ми е онкоболна и този стрес и идва малко в повечко.

"Овча купел 1", бл. 521. Опитвал да правя засади с полиция, жалби, прокуратура и накрая резултатът е нулев. По различно време се мята."