Все още няма ни вест, ни кост от 20-годишния Николай Митов, който потъна къто че ли вдън земя пред 6 дни. Glas.bg пръв съобщи за мистериозното изчезване на 20-годишното момче от пазарджишкото село Сараяче, което е студент в София. Сега обачемистерията като че ли се заплита още повече...

Николай е казвал на баща си, че ходи на работа и лекции. Оказва се обаче, че това не е така. Разтревоженият баща сподели пред bgonair.bg, че е напр авил проверка и е установил, че синът му изобщо не е ходил на лекции в университета и той няма никаква представа в какво се е забъркал.

Най-добрата му приятелка Кристина се чула с него вечерта, преди да изчезне. попитала го дали е бил на работа и николай казал, че е бил. Сега обаче се разбира, че и на работа момчето не е ходило. Според Кристина приятелят й не би могъл да се забърка с лоши хора, защото не е имал контакти с такива. Момичето и бащата твърдят, че Николай е много добър, отличник, скромен.

Какво се е случило с момчето?

Николай Валентинов Митов е видян за последно на 23 януари от неговия съквартирант в Студентски град. Телефонът му е бил засечен в кв. Видните, Казичане, но вече е изключен и никой няма връзка с него.

Припомняме, Николай е бил облечен с тъмносини дънки и дълго тъмно яке. Той е висок 180 см, със зелени очи и светла коса. За изчезването на момчето е подаден сигнал в Седмо РПУ в София, но до момента няма информация за него. Николай Митов е бивш възпитаник на Математическа гимназия „Константин Величков“ в Пазарджик, а в момента е студент в Софийския университет „Климент Охридски“.

Последното му обаждане е засечено в района на Казичене, до езерото. След това телефонът му e изключен. Баща му и полицията са претърсили района, но без резултат.

Ако имате информация за момчето, обадете се на някой от следните телефони:

0899 16 13 56 - Валентин, баща на Николай

0899 14 00 64 - Кристина, близка приятелка на Николай

или в най-близкото полицейско управление.

Момче от Пазарджик изчезна безследно! Помогнете!