Играта през мобилен телефон вече е любимо развлечение за милиони, включително и когато говорим за почитателите на хазартната тръпка. Мнозина вече използват своите смартфони, за да създават профил, осъществяват депозит, поставят залози и теглят пари в платформата на букмейкъра. Доста от българските потребителите са напълно наясно с winbet mobile 

опциите, тъй като този оператор присъства от няколко години на пазара и вече спечели доверието на множество клиенти. А що се отнася до футболните мачове, платформата има какво да предложи на специалистите в прогнозите.

От всеки телефон ли мога да заредя сайта на букмейкъра 

Да, стига да говорим за модерен смартфон, а не за класическата Nokia 3310 (все още има хора, които я ползват). Има ли връзка с интернет, то сайтът на Уинбет се зарежда без проблеми на всяко мобилно устройство. Букмейкърът предоставя на своите потребители пълното съдържани и функции, които биха получили при използването на уебсайта през компютър. Това означава, че Winbet mobile версията е напълно равностойно на основния уеб вариант, така че в това отношение операторът не ощетява своите клиенти.

Въпросът е има ли опция услугите на букмейкъра да се използват и през мобилно приложение. Тук на този етап отговорът е отрицателен, като от компанията засега не са дали индикации, че това положение ще се промени. При липсата на Winbet mobile app операторът отстъпва на някои от своите консуренти на българския пазар, които вече са разработили действащи апликации за смартфони и таблети. Но както пояснихме по-горе, вариант за залози през телефона има, като при нормален браузър и стабилна интернет връзка и с мобилната версия може да се работи достатъчно добре.

Колко мача на ден предлага платформата за залози?

Десетки, стотици, понякога хиляди. Не, не преувеличаваме. Действително броят на футболните срещи, за които се приемат прогнози в системата на Уинбет, понякога могат да достигнат до четирицифрено число. Това, разбира се, не означава, че всеки ден се играят по 1000-2000 мача по целия свят - всъщност те може да са и много повече, но тук се включват предимно двубои на ниво професионалисти (много рядко има юноши или мъже) от топ дивизиите на различните страни. А когато откриваме наистина повече от 1000 мача в платформата за залози, то това са не само актуалните срещи, но и предстоящите в следващите седмица-две, за които вече се приемат прогнози от страна на букмейкъра.

Но когато се играе през телефона, обикновено се търсят вариантите за лайв предвиждания. С Winbet mobile version могат да се правят и залози на живо, като букмейкърът предоставя изобилие от възможности за игра в реално време. С няколко движения по тъчскрийна можем да извършим желаните от нас предвиждания, след което да чакаме да видим дали предположенията ни са верни. Но можем и да следим какво се случва, ако нямаме възможност в дадения момент да следим какво се случва по телевизията. Всички събития от дадена среща се отразяват изключително бързо в системата на букмейкъра, понякога по-бързо, отколкото достига до нас телевизионният сигнал например.