Баща разказа за препятствията, които дебнат граждани с инвалидни и детски с колички, в столицата.

Става въпрос за трудностите, които срещат местните, на ул. "Неразделни" в квартал "Лозенец". Бецко Ицкоф твърди, че тротоарите и по двете страни на платното са осеяни с много различни препятствия. Като местните излизат на пътното платно, за да преминат през иначе късия участък.  Това води до куриози, при които пешеходци и коли се налага да се изчакват на паважа като "по мост".

Мъжът споделя и снимки, илюстриращи ситуацията. Той демострира с празна количка как бетонна рампа пречи на преминаването му, а на друго място разстоянието между знак и стената просто не е достатъчно.

"Всички препятствия сами по себе си са различни примери за безумията в София", смята той. Други граждани споделят неговото мнение.

Жена удря деца с тояга, помага ѝ мъж. Ще се намесят ли властите? ВИДЕО

"За тази отсечка и аз щях да пиша тея дни, невъзможно е ходенето по тротоарите там. То такива и няма всъщност...", твърди Смила Стоева.
 
Вижте целия сигнал на Бецко Ицкоф, споделен в мрежата:

Ул. 'Неразделни" е невъзможна за инвалидни и детски колички. На тази супер къса улица тротоарите и от двете страни са осеяни с толкова препятствия, че всички пешеходци са принудени да ходят по платното.

Ако буташ количка и в този момент минава автомобил, трябва да се изчакваме и разминаването е като на мост. Всички препятствия сами по себе си са различни примери за безумията в София.

За ситуцията е споделен сигнал до отговорните органи.

Квесторка си тръгна отвратена от олимпиада: Направена е от извратени мозъци