Неадекватно шофиране в квартал в Несебър доведе до реакции в социалните мрежи.

"Как и къде да сигнализирам за този индивид, който кара като луд из “Черно Море”? Незабавно трябва да бъде спрян преди някой да пострада.", написа Натали Попова.

Жената веднага бе посъветвана да сигнализира и в полицията.

Ситуацията се оказа малко по-различна от очакваното. По думите на собственика на возилото, колата е била дадена назаем на момче, което явно повече няма да я получи. Мъжът се извини и обясни, че не толерира поведението на водача.

"Днес разговарях с жената, която е написала поста и качила снимката, тя ме разбра, надявам се и вие да проявите разбиране… Бях дал колата на заем на едно момче, което ме помоли за нея, НО явно повече това момче няма да получи същата услуга от моя страна!", отбелязваа Христо Петров.

"Искам да се ИЗВИНЯ искрено от мое име, също така и от негово име за поднесеното неспокойствие! Достатъчно разумен съм, за да знам как се кара в жилищна зона, аз също имам семейство и по-малка сестра и не си позволявам да натискам газта там, където не трябва! Моля Ви да приемете моите извинения и ОБЕЩАВАМ, че от днес нататък, колата ще се кара единствено и само от мен, с напълно съобразена скорост, безопасна за околните! Моля Ви за разбирателство", добави собственикът.

Извинението му веднага бе прието.

"Трябва всеки да вземе пример от вас! Да застане с култура и доблест и да изрече тези думи, може да го направи един много добре възпитан Човек! Адмирации за родителите ви!", написа Цвети П.