Потребител в социалната мрежа Facebook сигнализира в негов пост, че паркиран автомобил е запушил пътя до гаража и входа на сграда. Потребителят дава и адреса, пред който е спрян автомобила: ж.к. "Младсот 2", блок 242. Той апелира другите хора, които са в групата, в която е създал поста, да му помогнат да намери човека, който е паркирал автомобила си по този начин. 

Ето и какво е написал потребителят във фейсбук: "Ако някой познава собственика на тази недвижеща се кола, да ми пише. Запушила е входна врата и гараж и никой не го маха от там".

Множество коментари от други потребители заваляха под публикацията, но в нито един от коментарите човекът, направил публикацията, не получава информация за собственика на спрения автомобил. За сметка на това получава доста "идеи" как да си освободи гаража:

"Нежно закачаш за теглича на джип и още по-нежно го изтатрузваш някъде, където не пречи".

Друга потребителка съветва създателя на публикацията да се свърже със 112, за да му съдействат: "Обадете се на 112, казвате случая, те се обаждат служебно до районното. По номера на колата намират собственика. И той идва за минутки. През цялото време вие сте на телефона и знаете какво се случва. 5 минути е много за всичко. Успех.