Едно 15-годишно момче от Пазарджик спечели сърцата на много хора. Едни други хора - останали на студено, без близките си, без домовете си, без нищо... едва ли ще разберат за Кристиян. Но ще усетят топлината, идваща точно от него.

Кристиян Димитров е на 15 години. Учи в езиковата гимназия в Пазарджик. Той е само 8 клас, но взима генерални решения, без да се замисли, щом е за добро и в името на това да помогне на някого с каквото може. За него разказаха от "Добро сърце" Пазарджик. Ето и целия разказ:

"Момчето е дало всичките си спестявания, които е имало, в името на това да помогне! Решава, че е редно да закупи спални чували, защото те реално са най-необходими. Чупи така дълго пазената касичка и закупува 200 броя с всичките си спестявания. Да, правилно прочетохте, 200 броя спални чували за бедстващите и мръзнещи хора!

На такива хора като него можем само да се възхищаваме за добротата, която имат и носят! Браво и на неговите родители, че са го възпитали по този начин.

Всички знаем в днешно време масата от младежите какво представляват... Можем да променим нещо в тях, но единственият начин е докато те са още млади, да обърнем сериозно внимание на възпитанието и да им дадем правилната насока! Защото децата са отражение на родителите си.

Браво, браво, браво! Кристиян, гордеем се с теб и твоята постъпка! Бъди жив и здрав и знай, че скоро 200 човека ще преспят на топло, точно заради това твое решение и благородно дело, което днес извърши!"