Напоследък една от най-популярните шеги стана тази как четириноги любимци се дават под наем за разходки. Естествено - за избягване на глоби от бдителни полицаи по време на карантината. Разбира се, в България такава повсеместна карантина няма, което означава, че любимците ни не са на такава почит, но...

Всъщност "но"-то е свързано със стопаните на домашни кучета, които и преди, и сега са демонстрирали дивашки манталитет. Точно сега, посред пандемията обаче, когато хората са доста по-чувствителни на тема хигиена и когато и 2-годишните деца знаят, че трябва да си мият ръчичките, тези абсолютни диваци си разхождат кучетата и... сеят мръсотия и гняв сред комшиите си. 

Поредният случай е от Оазис 5 в пловдивския ЖР. Ето какво можете да настъпите, ако живеете в Секция А, между първия и втория етаж.

"Ще помоля съседа с ниската култура и лошото възпитание да си почисти след кучето. Мислех, че тук живеят нормални хора в бял квартал. Това не ви е Столипиново!", написа възмутена жителка в блока. 

Само ден по-късно обаче "ниската култура и лошото възпитание" пак се пльоснаха на стълбите:

"Нарочно ли го правите, другари? Събирала съм хартийки по стълбището, но с изпражненията на домашните ви "любимци" няма да стане. Сектор "А" - Аборигени!!!", възмути се друга жителка на блока.

На двете възмутени пловдивчанки, както и на всички останали възмутени техни съседи, препоръчваме освен да се огледат, и да се ослушат. Няма начин да не разберете в кой апартамент има кучета. И... оттам нататък - вие си знаете.