За неприятна ситуация в автобус, обслужващ вътрешна линия в един от най-големите градове на страната, сподели мъж. Аргир А. разказва, че майка с дете поискала да седне на първия ред седалки в пловдивски рейс. Мъжът твърди, че три места били оградени с ластик - практика, за която разказват и други пътници, а желанието на пловдивчанката провокирало бурна реакция.

"Жената поиска да седне с детето. Съответно последва бурна реакция от кондукторката, че това ѝ било работното място", споделя мъжът. Ситуацията се разиграла в автобус, обслужващ линия 66. А пловдивчанката и детето ѝ се качили от спирка, намираща се на ул. "Гладстон". Гражданинът, който алармира за случая в мрежата, смята, че подобни спорове са недопустими, а пътниците в пловдивския градки транспорт имат право на тези седящи места.

Гонка е причината за мелето с потрошени коли в Пловдив

Той дори се обръща към управниците на града. "Г-н Кмете, бихте ли обяснили на тези превозвачи, че когато пътник си закупи билет, има право да седне", пише той.

Вижте цялата публикация на Аргир А.:

"Автобус 66, с рег.номер РВ42-47. От "Гладстон" се качва майка с дете. Съответно предните три седалки са отделени с ластик. Пак казвам не една, а три. Жената поиска да седне с детето. Съответно последва бурна реакция от кондукторката, че това ѝ било работното място. Г-н Кмете, бихте ли обяснили на тези превозвачи, че когато пътник си закупи билет има право да седне, където поиска. Билетът е и неговата застраховка. Докога ще се търпи това безобразие в градския транспорт?"

Змия изненада неприятно пловдивчани СНИМКИ