Устната договорка не е като едно време. В това се е убедил шофьор от Варна.

По думите му той е постигнал договорка с водачка, която го е блъснала, но тя така и не се свързала с него. Инцидентът е станал преди три дни, а публикацията му е от днес.

"На 30.04.23 в 11ч. тази жена Румяна Казълова ме засече на изхода на Варна (сервиз Жижо), докато чаках на сфетофара с 5-годишния ми син в колата. Излезе и беше много притеснена. Изглеждаше ми наистина разстроена и искрена. Затова, когато ми каза, че няма двустранен протокол в себе си и предложи да се видим по-късно, за да го разрешим, аз се съгласих.

Разменихме телефонни номера, снимах щетите по двете коли и гражданската и застраховка. Имам и свидетели. Не смятах, че ще има проблеми. За съжаление впоследствие не отговори на нито едно от обажданията и съобщенията ми. Сега не ми остава нищо друго,  освен да отида в КАТ и да подам жалба за бягство от мястото на птп. Ако все пак жената иска да спести на себе си и на мен ядовете и разправиите, може да ми пише.", разказва Антон Стойчев, който се надява все пак шофьорката да се вразуми.

Според повечето потребители в мрежата водачът сам си е виновен за възникналата ситуация.

"Колега за в бъдеще не приемай оферти да се разберете по късно. Поне да се беше обадил на 112 да регистрират ПТП-то. Двустранен протокол би трявало и ти да имаш към застраховката ГО? Ако имате спор за вината се обаждаш на КАТ и така.", посочва Веселин М.

Други все пак му казават, че има вариант и нищо не е приключило, ако се свърже с Пътна полиция.

Снимката е илюстративна