Вчера 27-годишен мъж е претърпял тежка катастрофа. Момчето се бори за живота си, но е необходима кръв. Неговата леля отправи зов за помощ към всички българи. Glas.bg се присъединява към апела на жената - Да помогнем на Мети да живее!

"Мили приятели и познати, в тези трудни за всички ни времена се бръщам към вас с огромен апел и сърдечна молба за помощ и съдействие! Необходимо е спешно да се дари кръв за племенника ми, който вчера претърпя сериозен пътен инцидент и в момента лекарите в реанимацията на Пирогов се борят да го стабилизират. Предвид COVID ситуацията всички болници в България изпитват недостиг на кръв за спешни интервенции.

Необходимо е спешно да се дари кръв в "Национален център по трансфузионна хематология", находящ се в квартал "Банишора", ул. "Братя Миладинови", 112.

Необходимо е да се вземе бележка с упоменатите данни: Методи Илчев Костадинов, 27 години, реанимация Пирогов!

Бележките/удостоверенията трябва да се предадат в Пирогов и знаем, че в този момент, предвид ограниченията е трудно, но Ви благодарим от сърце.

Предварително благодаря на всеки, който би имал възможност да се отзове и да ни помогне в този труден момент. Моля ви и да споделите публикацията, за да помогнем на Мети и всички нуждаещи се", написа жената в социалните мрежи.