Момчето, което вчера скочи от терасата на 8-мия етаж на блок 375 в столичния квартал „Света Троица“, е 19-годишният Даниел Игнатов. Трагедията е станала след 18 часа, момчето е починало намясто.

Момче скочи от 8-мия етаж на столичен блок

19-годишният младеж се скарал с любимата си и по необясними до момента причини това довело до взимането на фаталното решение, съобщава News24sofia.eu.

Без да бъде забелязан от някой, младежът излязъл на задната терасата и се хвърлил през парапета. Той е полетят от повече от 20 метра и се е приземил на асфалта. Ударът в земята е бил фатален за 19-годишния софиянец, младежът не е имал шанс да оцелее.

Около 10 минути след скока на място са пристигнали линейка и полицейски екип. Униформените отцепили района, а медиците просто констатирали смъртта.

Момчето живеело в същия блок. Полицията разследва случая, разпитват се и приятелите на загиналия, които са в шок от случилото се. На разпит са и родителите на Даниел.

Оказва се, че преди седмици Даниел е подал сигнал във 2-ро РПУ, че е бил жестоко тормозен от родителите си. Той заявил пред полцицията, че това не единичен случай, а системно.

Тогава на разпит в полицията са привикани майката и бащата, които не са признали вина, че са упражнявал физическо насилие над 19-годишния Даниел.

Съседи на Дани твърдят, че родителите му не са приемали връзката на сина им с момиче по-малко от него с цели две години.