Опасно кифленско изпълнение ядоса читател на GlasNews.bg.

Докато пътува из Пловдив, шофьор попадна на опасно кифленско изпълнение, което решава да заснема с телефона си. Шофьорът става свидетел на това как момиче се е показало през прозореца на автомобил с марката "Ауди", за да си прави селфита и да се излъчва на живо в социалните мрежи - с тези си действия момичето вероятно се надява да блесне и да си спечели нови последователи в Инстаграм например, но постъпката й не бива да бъде за пример.

Нашият читател, които ни изпрати и снимки, сигнализира, че 10 минути се е движил зад автомобила - през цялото това време момичето си е правило кифленски снимки от прозореца на возилото.

По принцип подобна гледка е популярна в сезона на баловете. Това обаче е доста опасно, тъй като евентуално падане може да доведе до тежки травми на врата и главата.

Да си представим, че момичето, провесило се от автомобила, падне - в такава ситуация останалите коли в движението могат да минат през нея и тя да пострада допълнително. А след това остава само черната статистика.

Призоваваме - не взимайте пример от въпросното момиче.

Снимките са заснети на булевард "Цар Борис III-ти Обединител":