Блогърът, който извърши нещо непростимо - употреби снимка на 8-годишно дете, обяви го за своя дъщеря и излъга нагло, че е била блъсната на пешеходна пътека и е загинала... и всичко това, за да събере повече лайкове, вчера беше разкрит кой е. За цялата история от Пазарджик ви разказахме в поредица публикации. 

Вижте как МВР подхвана "блогъра", който лъже за починало дете

Ето го "блогъра”, който използва дете за лайкове ВИДЕО

"Блогър" лъже, че дете от Пазарджик е починало, за да трупа лайкове

Гилберт Стефанов е от Лясковец и не за първи път има подобни провинения. Миналата година - пак заради лайкове, младежът взриви общественото мнение, псувайки целия български народ и заплашвайки всички българи. Грозно, с обидни квалификации и брутален език, той ръсеше заплаха след заплаха. После пак се извини - явно това му е маниер, защото и сега, след като бащата на момиченцето, обявено за мъртво, се свърза с блогъра, той изтри публикацията и се извини. С тъпото обяснение, че намерил снимката в гугъл и не подозирал, че е на българче...

Очевидно, последствията за скандалния ром след всичко, което избълва миналата година, не са били особено възпитателни, защото това, което направи сега, е още по-отблъскващо. Нито всенародното възмущение, заляло социалните мрежи, нито "наказанието" на Лoвeца нa бeжaнци Динко, който твърдеше, че е oткъcнaл oбeцaтa oт нoca на младия ром и гo e нaкaрaл дa я глътнe, са оказали някакво влияние върху Гилберт.

Дано и сега да не му се размине, защото не ни се мисли какво ни очаква в бъдеще от "блогъра"... за повече лайкове.